Find ud af hvor meget din yversundhed og reproduktion koster dig i uudnyttet indtjening

Få en grundig rådgivningsguide om hvordan du forbedrer yversundheden i din besætning og få samtidig et gratis uforpligtende tjek af din kvægbedrifts uudnyttede potentiale.

Få indsigt i din besætnings uudnyttede potentiale og få værktøjer til at gøre noget ved det – så det kan mærkes på bundlinjen.

Få en gennemtestet handlingsplan til at reducere forekomsten af mastitis – En plan som igennem de sidste 7 år har skabt fantastiske resultater hos vores kunder.

Få et gratis tjek af din bedrifts potentiale – Få nogle af landets bedste kvægrådgivere til at tage et gratis uforpligtende kig på din besætnings uudnyttede potentiale.

“Jesper Lyhne, adm. dir., har rost dig igen. Han siger, du giver rigtig god værdi ude hos landmændene–og at de er glade for, at du har været der. Så stort tillykke med det..”

- JL

“Du har fået stor ROS for din rapport. Lone Randa er meget begejstret, og hun håber, at den kan bidrage til en konstruktiv dialog med bank og landmand.”

- TS

“Jeg vil da mene at efter 3,5 år med dig, Kim og Mads, at så er jeg ved at have lært at hvordan man skal passe køer, og lede et landbrug  :-)”

- JN

Kvægrådgivning med fokus på bundlinjen

Copyright @ cmsvetagro.dk siden 2012

Indtast dit navn, email og telefonnummer for at fortsætte

Dine oplysninger bliver sendt til vores sikre e-mail indbakke, du modtager guiden inden for 2 minutter, og vi kontakter dig for at lave et gratis tjek af din bedrift, hvis du ønsker det.